HemOm ossArkivSitemap

Däcksson Partille

Vi hjälper dig med dina däck och fälgar!

Detta kan vi erbjuda dig!

Däckhotell

- Däckhotell
Ibland är det trångt om utrymme på hemmaplan. Då kan det vara en god idé att låta oss förvara dina däck.

Däck bör förvaras svalt, mörkt och torrt detta för att de skall hålla så länge som möjligt. Även direkt solljus, fukt och värme kan göra så att däcken tar skada. Hos Däcksson finns de optimala förhållanden för detta i vårt däckhotell.

Att förvara dina däck hos oss har många fler fördelar. Genom tidsbokning så behöver du inte stå i kö när det är dags för däckbyte. Vi tvättar, kontrollerar och tar hand om däcken på bästa sätt åt dig. Ifall du skulle ha akuta problem så har vi jour

- Service på "stan"
- Balasering
- Lagar punkteringar
- Skiftar på bil

- Montering
När Du själv köper Dina däck så hjälper vi Dig med montering, balansering och skiftning på Din bil. När däcken skickas direkt till oss kontaktar vi Dig via SMS och mail så fort däcken kommit. När Du får däcken levererade till Dig så kontakta oss så bokar vi en tid för däckskifte som passar Dig. Vi jobbar även lördagar och kvällstid.

 

 

 

 

- Gamla däck och fälgar
Hos oss kan Du lämna Dina gamla däck och fägar som Du vill bli av med. Däck och fälgar som lämnas var för sig tar vi emot utan kostnad. Om vi måste montera av däcken från fälgen kostar det från 25 kr/däck.

Däck till salu


Vi är monteringspartner till:

Däckonline Däck365